Εσθονία: Δύο ελληνικές «Startup» στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας

VK Magazine VK Magazine12/07/2022
?????????????????????????????????????????????????????????

Με μεγάλο ενθουσιασμό διεκδικούν την πρωτιά, στο Ταλίν της Εσθονίας, οι ελληνικές Startup επιχειρήσεις, που κατέκτησαν την κορυφή των δύο εμβληματικών διαγωνισμών του «Junior Achievement Greece» και τώρα εκπροσωπούν τη χώρα μας.

Η μαθητική «Migrogreens-Magicgreens» από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς και η φοιτητική «Drug n Drop» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, θα διαγωνισθούν στο «GEN-E 2022», το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας της Ευρώπης που διοργανώνει το «JA Europe» σε συνεργασία με το «JA Εσθονίας» από 12 έως 14 Ιουλίου 2022.

Θα βρίσκονται εκεί οι καλύτεροι μαθητές/τριες και φοιτητές/τριες Startuppers από τους 370.000 νέους της Ευρώπης που συμμετείχαν συνολικά το 2021-22, στο μαθητικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση 2022» («JA Company Program 2022») και το φοιτητικό πρόγραμμα J«A Start Up 2022».

Το «Junior Achievement Greece» είναι μέλος του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού μαθητικής και φοιτητικής επιχειρηματικότητας «Junior Achievement Worldwide» που είναι υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης 2022.