Τένις με αμαξίδιο: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Γιώργος Λαζαρίδης

VK Magazine VK Magazine26 Ιούλ 2022

Μεσσηνιακές επιτυχίες για το σύλλογο ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ επεφύλασσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις με Αμαξίδιο που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 22-24 Ιουλίου.

Από τους αθλητές του μεσσηνιακού συλλόγου, ο Γιώργος Λαζαρίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα μονά και στα διπλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ οι Μανώλης Χαλούλος και Αντώνης Στεφανούρης απέσπασαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο σε ξεχωριστούς αγώνες διπλού.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι ο νέος Πρωταθλητής Ελλάδας στο Τένις με Αμαξίδιο, κατακτώντας μάλιστα και τους δυο τίτλους, σε μονά και διπλά, στο τουρνουά που έλαβε χώρα το τελευταίο τριήμερο στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Ο Καλαματιανός αθλητής κυριάρχησε στα μονά, ενώ στα διπλά βγήκε επίσης 1ος, με τον συμπαίκτη του, Ντίνο Διαλεκτόπουλο.

«Η κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τένις με αμαξίδιο, στο μονό και διπλό, μου έδωσε μεγάλη χαρά και νέα ώθηση στην συνεχή μου προσπάθεια για την επίτευξη των αθλητικών μου στόχων», ανέφερε στο μήνυμά του ο Γ.Λαζαρίδης, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Κροατία για να αγωνιστεί στο διεθνές τουρνουά του Ούμαγκ, αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: tharrosnews.gr

VK Magazine

VK Magazine