Ίδρυμα για παιδιά που πάσχουν από διαβήτη ανακοίνωσε ο Ζβέρεφ

VK Magazine VK Magazine06/08/2022

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξε ο Alexander Zverev (Αλεξάντερ Ζβέρεφ), ο οποίος μέσω των social media ανακοίνωσε την έναρξη του ιδρύματος, που θα φέρει τ’ όνομά του και θα υποστηρίζει παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με διαβήτη.

Ειδικότερα, με ανάρτηση που έκανε το Σάββατο (6/08) ο Γερμανός τενίστας, εκτός της σημαντικής κίνησης που προέβη, έκανε επίσης γνωστό ότι και ο ίδιος πάσχει από διαβήτη τύπου 1, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης προς όλους.

«Η 6η Αυγούστου 2022 είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την οικογένειά μου και εμένα. Από σήμερα το Ίδρυμα Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρίσκεται σε λειτουργία, υποστηρίζοντας παιδιά με διαβήτη τύπου 1 και βοηθώντας τους ανθρώπους να αποτρέψουν τον διαβήτη τύπου 2, ζώντας μια υγιή και δραστήρια ζωή. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ινσουλίνη και φάρμακα που σώζουν ζωές σε παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες και σε όσους έχουν ανάγκη.

»Και ως διαβητικός τύπου 1 ο ίδιος, θέλω να ενθαρρύνω τα παιδιά με διαβήτη να μην εγκαταλείψουν ποτέ τα όνειρά τους ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σας πουν οι άλλοι» αναφέρει στο μήνυμά του, το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ