ΗΠΑ: Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου μιλάει για την ιστορία της

VK Magazine VK Magazine13/10/2022

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου στις ΗΠΑ, Karine Jean-Pierre (Καρίν Ζαν-Πιέρ) αφιέρωσε λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου, για να μοιραστεί την ιστορία της, προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας Coming Out.

«Όπως πολλοί στην LGBTQ+ κοινότητα, το να βγεις έξω δεν ήταν εύκολο πράγμα», είπε η Κ.Ζαν-Πιερ, η πρώτη ανοιχτά γκέι που ανέλαβε τον ρόλο της εκπροσώπου Τύπου. «Η οικογένειά μου ήταν παραδοσιακή και συντηρητική.

»Το ότι είμαι ομοφυλόφιλη, στην οικογένειά μου, δεν ήταν κάτι που ανέφερες δυνατά ή γιόρταζες. Αλλά η οικογένειά μου, όπως πολλές οικογένειες, αποδέχτηκε αυτό που ήμουν. Αυτό που αγαπούσα δεν άλλαξε το ποια ήμουν ως άτομο. Δεν άλλαξε τα πράγματα που μου άρεσαν να κάνω και δεν άλλαξε τους στόχους που είχα για τη ζωή μου», ανέφερε η ίδια.

Ως πρόσωπο της κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν, η Ζαν-Πιερ έχει ένα ισχυρό βήμα για τη διάδοση σημαντικών μηνυμάτων στον κόσμο, και το μήνυμά της ήταν μία απόδειξη στους Αμερικανούς ενός ζωντανού παραδείγματος επιτυχημένου ατόμου της LGBTQ+ κοινότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ