Αλεξανδρούπολη: Βοήθεια για τους πληγέντες από το σεισμό σε Τουρκία και Συρία

VK Magazine VK Magazine07/02/2023

Στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να αποσταλούν στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, προχωρά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, καλώντας όλους όσοι επιθυμούν και μπορούν, να βοηθήσουν στο να συγκεντρωθούν μάσκες, αντισηπτικά, γάντια, ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας, γάλατα και τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια κ.ά.) και είδη ατομικής υγιεινής.

«Συγκλονισμένοι από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις που χτύπησαν την Τουρκία και τη Συρία, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τις απώλειες ζωών μα και την ανησυχία μας για όσους έχουν εγκλωβιστεί.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους πληγέντες και είμαστε έτοιμη να συνδράμουμε τις προσπάθειες προς ανακούφισή τους», σημειώνει -μεταξύ άλλων- στην έκκλησή της για τη συγκέντρωση των προαναφερθέντων ειδών, η Δημοτική Αρχή.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιείται, καθημερινά, στο ισόγειο του Δημαρχείου και στο Πολυκοινωνικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, έως και τη 10η Φεβρουαρίου, από τις 9.00 έως τις 14.00. Πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στα τηλέφωνα: 25513 50001 και 6948484668.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ