Ορεστιάδα: Εντυπωσιακό γκράφιτι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κοσμεί το γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ

VK Magazine VK Magazine07/07/2022

Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι στο οποίο απεικονίζεται ο καλαθοσφαιριστής, Γιάννης Αντετοκούνμπο, δημιούργησε στην αίθουσα του γυμναστηρίου, ο τελειόφοιτος του 2ου ΓΕΛ Ορεστιάδας, Μάκης Κυρτσόπουλος, προκειμένου να μεταφέρει με πρωτότυπο τρόπο ένα αντιρατσιστικό μήνυμα.

Ο σπουδαίος αυτός αθλητής της Εθνικής Ελλάδος και του ΝΒΑ αποτελεί εκτός από αθλητικό πρότυπο και έναν άνθρωπο που εμπνέει θαυμασμό για την πορεία της ζωής του και όλα όσα βίωσε μέχρι να κατακτήσει την επιτυχία. Αυτά είχε στο μυαλό του και ο παραπάνω μαθητής, που σε συνεννόηση με την Διευθύντρια του σχολείου, δημιούργησε αυτό το σπουδαίο γκράφιτι-έργο τέχνης.

«YOU CAN JUST NEVER FORGET WHERE YOU CAME FROM» (Απλά μην ξεχάσεις ποτέ από πού ήρθες») είναι η λεζάντα με την οποία ο Μάκης Κυρτσόπουλος επέλεξε να συνοδεύσει τη δημιουργία του.

Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο με την φανέλα του να γράφει «HELLAS» και το νούμερο «34» στο στήθος θα κοσμεί πλέον τον τοίχο του γυμναστηρίου, μήκους 15 μέτρων, υπενθυμίζοντας στους μαθητές ότι με πολλή δουλειά και κόπο μπορούν να φτάσουν στην κορυφή όσα εμπόδια κι αν βρεθούν στο δρόμο τους.