Νάξος: «Ύμνοι» από αυστριακά ΜΜΕ-«Έρωτας με την πρώτη ματιά»

VK Magazine VK Magazine05/07/2023

Σε πρωταγωνιστή του καλοκαιριού αναδεικνύεται η Νάξος, σύμφωνα με μεγάλα Αυστριακά ΜΜΕ, μετά τον εορτασμό των 30 χρόνων σύνδεσης του προορισμού με την αυστριακή αγορά και τις επετειακές δράσεις, που στήριξαν ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας.

«Εξερευνήστε τη Νάξο αλλά αντίστροφα, ξεκινώντας από τα μοναδικά γραφικά χωριά για να καταλήξετε στις χρυσαφένιες αμμουδιές της», προτρέπει η δημοφιλής εφημερίδα «Kleine Zeitung», τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες της, σε εκτενές αφιέρωμα της για το νησί της Αριάδνης.

Στο ίδιο διάστημα, η ψυχαγωγική ιστοσελίδα weekend.at τονίζει χαρακτηριστικά πως «σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Διόνυσος, ο θεός της χαράς, προτιμούσε να περνάει τον χρόνο του στη Νάξο. Όποιος έχει πάει εκεί, καταλαβαίνει γιατί. O έρωτας με τη Νάξο, που ξεκίνησε για τους Αυστριακούς με την πρώτη ματιά πριν από 30 χρόνια, εξελίχθηκε σε μια υπέροχη μακροχρόνια σχέση αγάπης».

«Αναδεικνύουμε όλες εκείνες τις πτυχές της Νάξου, που θα εμπνεύσουν τους ταξιδιώτες σε έναν αυθεντικό τρόπο διακοπών. Στο πλαίσιο αυτό εμπλουτίζουμε το κάλεσμά μας με εναλλακτικές δραστηριότητες αλλά και νέες αθλητικές διοργανώσεις» εξηγεί ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς.

Φέτος, μετά το επιτυχημένο περσινό ντεμπούτο, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το τουρνουά μπάσκετ «Naxos 3X3» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 15-16 Ιουλίου 2023, στην Παραλία της Χώρας Νάξου, στο χώρο της Πλατείας Πρωτοπαπαδάκη και θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον καταξιωμένων αθλητών της καλαθοσφαίρισης με διεθνή αναγνώριση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ